Održan 17. tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije

Kategorija vijesti
Udruga kuhara Varaždinske županije 2. kolovoza održala je tradicionalni piknik na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina.

Ovo 17. po redu neformalno druženje kuhara i slastičara iz čitave Hrvatske, ponovno je okupilo članove, prijatelje i partnere Udruge kuhara Varaždinske županije. Na pikniku su tako uz članove Udruge domaćina prisustvovali i članovi ostalih udruga kuhara i slastičara članica Hrvatskog kuharskog saveza. Druženje je započelo u podnožju Čeva uz priređene zabavne, društvene i sportske igre te se nastavilo uz uživanje u gastro delicijama - janjcima s ražnja, kvalitetnim pršutom, domaćim sirevima te drugim jelima koje su pripremili domaćini, ŠRK „Keder“ te članovi Udruge. Nakon okupljanja na ribnjacima, svi zainteresirani imali su priliku osvojiti vrh Čeva, dok su se neki okušali u ribolovu uz pomoć iskusnih ribiča ŠRK „Keder“ te u pripremi šarana na rašljama. U poslijepodnevnim satima održala se i tradicionalna kraća nogometna utakmica članova te turnir u popularnoj kartaškoj igri „Bela“.


Okupljeni su proveli prekrasan dan uz svoje kolege u neformalnom druženju, no dotakli su se i mnogih kulinaskih tema te raspravljali o daljnjim planovima Udruga.


Kako je druženje izgledalo pogledajte u vezanoj galeriji fotografija.

Galerija slika

Podijeli