Novosti

U četvrtak, 12. svibnja u restoranu Avsenik u Begunjah na Gorenjskem u Sloveniji, uručene su počasti legendarnom slovenskom kuharu Jožefu Oseliju za ulazak u Hrvatsku kulinarsku akademiju. Na temelju… Pročitajte više...
Nakon pokazanog znanja u tri kategorije i 14 potkategorija, Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel je prvak Hrvatske u kuharstvu, drugo mjesto zauzeo je Antonio Bukvić iz koprivničkog… Pročitajte više...
Svake četiri godine i u našoj krovnoj kuharskoj organizaciji „Worldchefs“  izabiru se novi ljudi na pojedine funkcije. Kako se prema podijeli u Worldchefsu Europa dijeli na sjevernu, središnju i… Pročitajte više...
Nož je najčešće upotrebljavan alat u svakoj kuhinji, profesionalnoj ili kućnoj. Kao i u svakom poslu, tako i u kuhinji, dobar alat je pretpostavka obrade namirnica bez narušavanja njihove strukture i… Pročitajte više...
22. prosinca on-line putem održana je redovna sjednica Hrvatskog kuharskog saveza na kojoj se raspravljalo o aktivnostima u protekloj godini te se iznio program rada za 2022. Godinu koji je… Pročitajte više...
Svim članovima Hrvatskog kuharskog saveza želimo blagoslovljen Božić i sretnu, uspješnu i zdravu 2022. godinu. Pročitajte više...
Udruga kuhara Varaždinske županije 2. kolovoza održala je tradicionalni piknik na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina. Pročitajte više...
U razdoblju od 21. do 23. srpnja 2021. godine održani su sastanci Nadzornog odbora, Upravnog odbora i Skupština Hrvatskog kuharskog saveza. U nastavku Vam donosimo najvažnije odluke. Pročitajte više...
U organizaciji Hrvatskog kuharskog saveza i tvrtke Podravka kuhari iz svih krajeva Hrvatske priključili su se u pomoć stradalima na Banovini onim što najbolje znaju, kuhanjem. Na poziv Hrvatskog… Pročitajte više...
Svjetski kuharski kongres na kojem sudjeluju članovi kuharskih saveza iz čak 110 zemalja nije održan kako je prvobitno planirano u St. Petersburgu već putem zoom konferencije iz svima nam poznatih… Pročitajte više...