Novosti

U četvrtak, 12. svibnja u restoranu Avsenik u Begunjah na Gorenjskem u Sloveniji, uručene su počasti legendarnom slovenskom kuharu Jožefu Oseliju za ulazak u Hrvatsku kulinarsku akademiju. Na temelju… Pročitajte više...
U ponedjeljak 02. svibnja 2022. Godine u Regionalnom centru kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička školau okviru ESF projekta RCK VirtuOS, održana je radionica za učenike kuharskog zanimanja u svrhu… Pročitajte više...
Nakon pokazanog znanja u tri kategorije i 14 potkategorija, Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel je prvak Hrvatske u kuharstvu, drugo mjesto zauzeo je Antonio Bukvić iz koprivničkog… Pročitajte više...
Kraju smo priveli i treći dan manifestacije. U središtu pozornosti je bilo Državno prvenstvo kuhara, a natjecatelji su predstavili svoje kulinarsko umijeće i kreativnost u sljedećim kategorijama:… Pročitajte više...
Završio je drugi dan manifestacije „Dani hrvatskog kulinarstva“, čija se napeta natjecanja i zanimljive radionice održavaju u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama. Pročitajte više...
Završio je prvi dan 14. izdanja Dana hrvatskog kulinarstva, manifestacije koja se već tradicionalno održava u kongresnoj dvorani hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama, a trajat će sve do petka, 8.… Pročitajte više...
Ovogodišnji program manifestacije “Dani hrvatskog kulinarstva”, koji se odvija u kongresnoj dvorani hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama, obogaćuju brojne radionice otvorene za sve zaljubljenike u… Pročitajte više...
U ponedjeljak 04. travnja 2022. godine počinje 14. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva. Dani hrvatskog kulinarstva ponovno se vraćaju u kongresnu dvoranu Hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama koje… Pročitajte više...
Postoji vrlo rašireno mišljenje da su svi japanski noževi vrlo skupi. Ukoliko uspoređujemo jednaku kvalitetu, stvarnost je potpuno drugačija. Ručno kovani japanski nož koji možete kupiti za 150 eura… Pročitajte više...