
Aktivnosti Hrvatskog kuharskog saveza u 2022. godini biti će usmjerene na:
- Organizacija Hrvatskog kuharskog kupa
- Organizacija Dani hrvatskog kulinarstva što podrazumijeva Državno prvenstvo za kuhare i slastičare, Kamelija kup – natjecanje učenika i Bocuse d'Or Croatia natjecanje
- Sudjelovanje kroz stručno pokroviteljstvo na Interslast, Conpasta i Zlatni orah
- U suradnji s Udrugom pizzaiola organizacija Državnog prvenstva za pizzaiole
- Suradnja s Paul Bocuse kulinarskim institutom i organizacija 30ak radionica u sklopu Hrvatske kulinarske akademije
- Suradnja sa strukovnim i Visokim školama i fakultetima
- Organizacijsa studijskih putovanja za članove HKS-a (Sigep, Sirha, Expogast)
- Odlazak na Bocuse d'Or Europe u Budimpeštu
- Priprema hrvatskog kandidata za Bocuse d'Or Europe
- Sudjelovanje nacionalne kulinarske reprezentacije na Svjetskom kulinarskom kupu u Luksemburgu
- Sudjelovanje na Svjetskom kuharskogm kongresu u UAE
- Izdavanje 4 broja časopisa Hrvatski kuhar
- Obilježavanje Međunarodnog dana kuhara
- Aplikacija hrvatskog kandidata za mjesto predsjednika Worldchefsa regije za Južnu Europu