Na Skupštini HKS-a prihvaćen program rada za 2022. godinu

Kategorija vijesti
22. prosinca on-line putem održana je redovna sjednica Hrvatskog kuharskog saveza na kojoj se raspravljalo o aktivnostima u protekloj godini te se iznio program rada za 2022. Godinu koji je jednoglasno prihvaćen.

Aktivnosti Hrvatskog kuharskog saveza u 2022. godini biti će usmjerene na:
-    Organizacija Hrvatskog kuharskog kupa 
-    Organizacija Dani hrvatskog kulinarstva što podrazumijeva Državno prvenstvo za kuhare i slastičare, Kamelija kup – natjecanje učenika i Bocuse d'Or Croatia natjecanje
-    Sudjelovanje kroz stručno pokroviteljstvo na Interslast, Conpasta i  Zlatni orah
-    U suradnji s Udrugom pizzaiola organizacija Državnog prvenstva za pizzaiole
-    Suradnja s Paul Bocuse kulinarskim institutom i organizacija 30ak radionica u sklopu Hrvatske kulinarske akademije
-    Suradnja sa strukovnim i Visokim školama i fakultetima
-    Organizacijsa studijskih putovanja za članove HKS-a (Sigep, Sirha, Expogast)
-    Odlazak na Bocuse d'Or Europe u Budimpeštu
-    Priprema hrvatskog kandidata za Bocuse d'Or Europe
-    Sudjelovanje nacionalne kulinarske reprezentacije na Svjetskom kulinarskom kupu u Luksemburgu
-    Sudjelovanje na Svjetskom kuharskogm kongresu u UAE
-    Izdavanje 4 broja časopisa Hrvatski kuhar
-    Obilježavanje Međunarodnog dana kuhara
-    Aplikacija hrvatskog kandidata za mjesto predsjednika Worldchefsa regije za Južnu Europu

Podijeli