WorldChefs seminar za ocjenjivače u sklopu Dana hrvatskog kulinarstva

Uoči ovogodišnje manifestacije Dana hrvatskog kulinarstva, Hrvatski kuharski savez organizira seminar za suce koji će voditi istaknuti WorldChefs-ov voditelj sudačkih seminara i član povjerenstva za kulinarska natjecanja Chef Simon Smotkowicz iz Kanade.

WorldChefs sudački seminar namijenjen je pojedincima koji žele steći uvid u međunarodne standarde kulinarskih natjecanja. Bilo da se radilo o natjecateljima, sucima ili sucima početnicima, jednodnevni seminar WorldChefs-a pruža korisne informacije o trenutnim pravilima i kriterijima koji se primjenjuju tijekom natjecanja te također pruža uvid u uobičajene pogreške koje treba izbjegavati. Sudački seminari obavezni su za sve koji žele postati WorldChefs odobreni suci. Zemlje članice WorldChefs-a imaju mogućnost licenciranja sudačkih seminara u korist svih kuhara u svojoj regiji.
Polaganjem seminara postajete certificirani worldchefs kulinarski sudac.

Predavač Simon Smotkowicz je član WorldChefs odbora za kulinarska natjecanja, savjetnik za posebne projekte. Jedan je od istaknutih WorldChefs sudaca koji iza sebe ima brojna sudačka iskustva u kulinarskim natjecanjima diljem svijeta od kojih vrijedi istaknuti i aktivno uključivanje u organizaciju Svjetskog kulinarskog kupa i Kulinarske Olimpijade. 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na seminaru koji će se održati ponedjeljak, 20. studenog 2023., s početkom u 11:00 dok je očekivano vrijeme završetka seminara u 18:00. Seminar će se održati u Gospodarskom centru Osijek, na adresi: Gospodarska zona 10, 31000, Osijek.
Cijena seminara je 200,00 EUR + PDV, a cijenu su uključene stanke za kavu, osvježenje i ručak. U mogućnosti smo Vam rezervirati i smještaj ukoliko za to imate potrebu.

Prijave na seminar zaprimaju se e-mailom na hks@kuhar.hr, te je kod prijave važno navesti ime i prezime sudionika, adresu, OIB te, broj telefona i e-mail. Svi zainteresirani se na seminar mogu prijaviti do 13. studenog, dok je kotizaciju za sudjelovanje potrebno uplatiti do 17. studenog.

Za sve aktivne članove Sekcije ocjenjivača Hrvatskog kuharskog saveza koji će ocjenjivati radove na ovogodišnjim Danima hrvatskog kulinarstva, seminar je besplatan.

Za dodatna pitanja i informacije obratite nam se e-mailom na hks@kuhar.hr ili telefonski na 042/300-022.

Galerija slika

Podijeli