Novosti

Nakon pokazanog znanja u tri kategorije i 14 potkategorija, Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel je prvak Hrvatske u kuharstvu, drugo mjesto zauzeo je Antonio Bukvić iz koprivničkog… Pročitajte više...
Kraju smo priveli i treći dan manifestacije. U središtu pozornosti je bilo Državno prvenstvo kuhara, a natjecatelji su predstavili svoje kulinarsko umijeće i kreativnost u sljedećim kategorijama:… Pročitajte više...
Završio je drugi dan manifestacije „Dani hrvatskog kulinarstva“, čija se napeta natjecanja i zanimljive radionice održavaju u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama. Pročitajte više...
Završio je prvi dan 14. izdanja Dana hrvatskog kulinarstva, manifestacije koja se već tradicionalno održava u kongresnoj dvorani hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama, a trajat će sve do petka, 8.… Pročitajte više...
U ponedjeljak 04. travnja 2022. godine počinje 14. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva. Dani hrvatskog kulinarstva ponovno se vraćaju u kongresnu dvoranu Hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama koje… Pročitajte više...
Chef Ivan Đukić majstor je carvinga. Svakim potezom oštrice oslobađa novu krivulju sve dok običnu bundevu, ne pretvori u pravu ljepoticu. Pročitajte više...
Aktualna državna prvakinja u slastičarstvu, kulinarska reprezentativka Hrvatske i istaknuta članica Hrvatskog kuharskog saveza,  Sandra Jadek je u suhopoljskom dvorcu Janković osmislila  „Slatku… Pročitajte više...
Zbog nekoliko faktora, a ponajviše zbog neizvjesne i sve opasnije situacije uzrokovane virusom SARS-CoV-2, odgađa se manifestacija Dani hrvatskog kulinarstva. Sigurnost i zdravlje sudionika i drugih… Pročitajte više...
Kandidatima koji su se pripremali na ovogodišnje natjecanje poručujemo da nastave s pripremama prema aktualnim propozicijama, a nove informacije o natjecanju mogu očekivati  u narednim tjednima. Pročitajte više...