Događaji

Prijavite se na Svjetski kongres kuhara u Abu Dabi-u

Worldchefs Congress & Expo privlači tisuće delegata sa svih pet kontinenata da se umreže i prošire svoje profesionalne veze. 4-dnevni događaj sastoji se od opsežnog obrazovnog programa, prestižnog kulinarskog natjecanja Global Chefs Challenge, trgovačke izložbe i brojnih industrijskih događaja i aktivnosti, kao što su sastanci predsjednika država i kontinentalnih direktora.

Državna prvakinja u slastičarstvu osmislila originalne grofovske slastice

Suradnja dvorca Janković i Sandre Jadek započela je još u kolovozu a sve je kulminiralo slatkom večerom koja je održana u dvorcu 04. Prosinca. Između ostalih slastica, predstavljena je „Slatka grofovska priča“ – slijed od četiri premium slastice koje se mogu kušati samo u dvorcu u Suhopolju. To su Tart Elemira pl.

20. listopada, na Međunarodni dan kuhara družimo se s djecom

Tijekom posljednjih godina Worldchefs se udružio s tvrtkom Nestlé Professional kako bi podučio djecu širom svijeta o važnosti zdrave prehrane organiziranjem zabavnih radionica širom svijeta.

Neizvjesnost je još uvijek svuda oko nas. Aliono što znamo je da moramo održavati sebe i druge zdravima. Imati jak imunološki sustav i jesti hranu koja „ruši stres“ pomoći će nam kroz ova izazovna vremena. Jedan od načina da to postignemo je i pripremiti djecu za zdrav život!

Pa kao i prijašnje godine, ovogodišnja tema kampanje Međunarodni dan kuhara je Zdrava hrana za budućnost!

Udruga kuhara Varaždinske županije održat će 16. Tradicionalni piknik

Tradicionalni piknik održat će se u ponedjeljak, 03.08. na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina.

Usprkos povećanim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, članovi Udruge odlučili su održat tradicionalni piknik, ali za sve koji se odazovu pozivu napominju da se pridržavaju svih mjera stožera koje budu na snazi.

Ovo 16. po redu tradicionalno i neformalno druženje okupit će članove, prijatelje i partnere spomenute udruge.