Izašao je prvi broj časopisa “Hrvatski kuhar”

Kategorija vijesti
Časopis Hrvatski kuhar nastavak je časopisa Kuhar pokrenut je u srpnju 2002. godine u suradnji i na inicijativu kuharskih profesionalaca. Od ljeta 2003. godine časopis je službeno glasilo Hrvatskog kuharskog saveza. Na inicijativu Skupštinara HKS-a ovo ljeto, glasilo se preimenovalo u “Hrvatski kuhar”.

Krajem prosinca iz tiska ja izašao prvi broj. U ovom broju možete čitati o aktivnostima Hrvatskog kuharskog saveza u proteklom periodu. Časopis je poslan svim članovima HKS-a koji su platili članarinu za 2016. godinu.

“Hrvatski kuhar” je prije svega namijenjen struci, profesionalnim kuharima, ali i svima koji su na bilo koji način profesionalno i amaterski vezani uz kuhinju i gastronomiju. Prvi je to časopis o kuharstvu u kojem glavnu riječ vode kuhari, a teme koje pokriva su usko vezane uz kuharstvo, ugostiteljstvo i obrazovanje kuhara.

Namjera i želja redakcije promovirati struku, ali i doprinjeti svekolikom stručnom usavršavanju, kako u kreiranju ukupne gastronomske ponude, tako i u upotrebi najsuvremenije opreme i vrhunskih proizvoda koji svakodnevno “ulaze” u kuhinju, bilo hotelsku, restoratersku ili kućnu.

Svi članovi Hrvatskog kuharskog saveza primaju časopis besplatno.

Galerija slika