Udruga kuhara Varaždinske županije održat će 16. Tradicionalni piknik

Kategorija vijesti
U ponedjeljak, 20.07. održana je skupština Udruge kuhara Varaždinske županije.
Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo radom udruge u 2019. godini, usvojena su izvješća Nadzornog i Upravnog odbora o poslovanju udruge te je prihvaćen plan rada za 2020 godinu. Članovi Udruge odlučili su kako će se održati i šesnaesti po redu, Tradicionalni piknik kuhara i slastičara varaždinske županije.

Tradicionalni piknik održat će se u ponedjeljak, 03.08. na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina.

Usprkos povećanim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, članovi Udruge odlučili su održat tradicionalni piknik, ali za sve koji se odazovu pozivu napominju da se pridržavaju svih mjera stožera koje budu na snazi.

Ovo 16. po redu tradicionalno i neformalno druženje okupit će članove, prijatelje i partnere spomenute udruge.
Dan ćemo započeti u podnožju vrha Čevo u okruženju ribnjaka ŠRK „Keder“ Beletinec, uživati u prekrasnoj prirodi, društvu, zabavnim, društvenim i sportskim igrama (badminton, pikado i sl.) te odličnim janjcima sa ražnja, kvalitetnom pršutu, domaćim sirevima i drugim delicijama koje će pripremiti domaćini, ŠRK „Keder“ te članovi Udruge.
Nakon okupljanja na ribnjacima, oni s malo boljom kondicijom i željom za planinarenjem imat će priliku osvojiti vrh Čevo dok se ostatak može okušati u ribolovu uz pomoć iskusnih ribiča ŠRK „Keder“ te u pripremi šarana na rašljama. U poslijepodnevnim satima održat će se i tradicionalna kraća nogometna utakmica članova te turnir u popularnoj kartaškoj igri „Bela“.

Udruga kuhara Varaždinske županije poziva sve članove Hrvatskog kuharskog saveza na ugodno druženje u predivnom okruženju ribnjaka ŠRK „Keder".

Molimo Vas da dolazak potvrdite tajniku Udruge na broj 099 804 9086 (Damir Crleni) ili na e-mail damir.crleni@vz.t-com.hr    

Napomena: Dolazak automobilima do ribnjaka je moguć. Za strastvene ribolovce mogući je i ribolov na ribnjacima sa svojom opremom. Preporučamo i “lov“ na vrganje i foto lov te molimo da vodite računa o prikladnoj obući i odjeći. Dolazak na ribnjake predviđen je u 8:00 sati u jutro.    

Do druženja na pikniku, srdačno Vas pozdravljamo.    
Predsjednik Udruge, Bojan Bohorč i    
Tajnik Udruge, Damir Crleni

Galerija slika