18 .Tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije

Kategorija vijesti
Tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije održat će se u ponedjeljak 08.08.2022. od 14:30 sati  i u utorak 09.08.2022.od 10:00 sati na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina.

Ovo 18. po redu tradicionalno i neformalno druženje okupit će članove, prijatelje i partnere spomenute udruge te je po prvi puta predviđeno da se protegne na dva dana.

Program: 08.08.2022.
*samo za one koji mogu na obližnji vrh Čevo i žele doživjeti zalazak sunca te sljedećeg jutra buđenje s prekrasnim pogledom i lijepim druženjem. Večeru sami pripremamo uz pjesmu, a penjanje i spuštanje nudi priliku za foto safari.
Polaznici sa sobom moraju ponijeti: sve što je potrebno za spavanje na otvorenom ili u planinarskoj kućici (vreća za spavanje, manji jastučić, ruksaci za ponijeti ostale stvari koje su potrebne i sl.)
Dan ćemo započeti okupljanjem na ribnjacima do 14:30 sati, a nakon toga krećemo na Čevo sa svom opremom za noćenje i večeru.

Program : 09.08.2022.
Dan je predviđen za okupljanje sudionika na ribnjacima od 09:30 (za sve koji se nisu odlučili ići prvi dan na Čevo), a oko 10:00 sati očekuje se i grupa koja silazi s Čeva.
-nastavak druženja uz ribnjake ŠRK „Keder“ Beletinec, uživanje u prekrasnoj prirodi i društvu, nogomet, badminton, ribolov, bela te dobra hrana i piće tijekom cijelog dana.
 
Udruga kuhara Varaždinske županije poziva sve članove Hrvatskog kuharskog saveza na ugodno druženje u predivnom okruženju ribnjaka ŠRK „Keder.
*kod prijave obavezno navedite koji dan dolazite ponedjeljak i utorak ili samo utorak.

Molimo Vas da dolazak potvrdite na broj 099 804 9086 (Damir Crleni) ili na mail damir.crleni@vz.t-com.hr  

Napomena: Dolazak automobilima do ribnjaka je moguć. Za strastvene ribolovce mogući je i ribolov na ribnjacima sa svojom opremom. Preporučujemo i “lov“ na vrganje i foto lov te molimo da vodite računa o prikladnoj obući i odjeći.
Dolazak na ribnjake predviđen je 08.08. u 14:30 sati ili 09.08. u 9:30 sati.    

Do druženja na pikniku, srdačno Vas pozdravljamo.    
Predsjednik Udruge, Bojan Bohorč i    
Tajnik Udruge, Damir Crleni

Ljepote krajolika i ribnjaka, kao i nekoliko fotografija s prošlogodišnjih druženja možete vidjeti u galeriji.

 

Galerija slika

Podijeli