
Udruga kuhara Vukovarsko-srijemske županije poziva Vas na 17. Zlatnu jabuku - revijalno natjecanje.
Sve potrebne informacije nalaze se u nastavku teksta kao i u pozivnim pismima koje možete prezeti ispod teksta.
Prijavnicu za sudjelovanje također preuzmite u rubrici "dokumenti" ispod teksta.
TEMA svih Kategorija :po izboru ili za koje ste se prijavili za DHK-a u Osijeku
- pripremljeno za 12 osoba, prilagođeno posluživanju s buffet stola (za ocjenjivanje)
- (plus – može i za više osoba za potrebe organizatora)
- dva (2) puta servirano na tanjuru za 1 osobu –
KATEGORIJA A:
Svečana hladna plata pripremljena od:
KATEGORIJA B:
Toplo glavno jelo pripremljeno od:
KATEGORIJA C:
Hladni desert pripremljen od:
Pravila i uvjeti sudjelovanja:
- Domaćin može osigurati samo osnovne namirnice u sve tri kategorije – uz uvjet da uz prijavnicu napiše i trebovanje za potrebito mu.
Natjecatelji i sudionici – mogu koristiti vlastitu namirnicu –
Organizator osigurava besplatan smještaj za natjecatelje u 2-4 krevetnim sobama.
Dolazak natjecatelja i sudionika u prenoćište „KRISTAL“: -uz restoran „Barun Trenk“
Četvrtak 26. Listopada do 13:00 h
Zadnji rok prijave:
Ponedjeljak 23. Listopada 2023.
Broj prijava za natjecatelje ograničen je na 10-15 ekipa
Prijavljeni natjecatelji odrediti će se prema redoslijedu prijave.
Prednost imaju KUHARI i natjecatelji koji se natječu u sve 3 kategorije – odnosno više od jedne.
NAPOMENA:
Za sve namirnice koje želite da Vam organizator osigura dužni ste poslati trebovanje najkasnije do 21.10.2022.g. kako bi se moglo na vrijeme nabaviti za uspješnu 17-tu. Zlatnu jabuku
Pred priprema namirnica je dopuštena u opsegu postojećih pravila – za natjecatelje