Otvorene prijave za Zlatnu jabuku - kulinarska revija

Kategorija vijesti
Ovogodišnja Zlatna jabuka održat će se 26. i 27. listopada u Restoranu Barun Trenk u Vinkovcima u organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije.

Udruga kuhara Vukovarsko-srijemske županije poziva Vas na 17. Zlatnu jabuku - revijalno natjecanje.

Sve potrebne informacije nalaze se u nastavku teksta kao i u pozivnim pismima koje možete prezeti ispod teksta.
Prijavnicu za sudjelovanje također preuzmite u rubrici "dokumenti" ispod teksta.

 

TEMA svih Kategorija :po izboru ili za koje ste se prijavili za DHK-a u Osijeku

  • pripremljeno za 12 osoba, prilagođeno posluživanju s buffet stola (za ocjenjivanje)
  • (plus – može i za više osoba za potrebe organizatora)
  • dva (2) puta servirano na tanjuru za 1 osobu –

KATEGORIJA A:

Svečana hladna plata pripremljena od:

 KATEGORIJA   B:

Toplo glavno jelo pripremljeno od:

KATEGORIJA   C:

Hladni desert pripremljen od:

Pravila i uvjeti sudjelovanja:

  • Domaćin može osigurati samo osnovne namirnice u sve tri kategorije – uz uvjet da uz prijavnicu napiše i trebovanje za potrebito mu.

Natjecatelji i sudionici – mogu koristiti vlastitu namirnicu – 

Organizator osigurava besplatan smještaj za natjecatelje u 2-4 krevetnim sobama.

 

Dolazak natjecatelja i sudionika u prenoćište „KRISTAL“: -uz restoran „Barun Trenk“

Četvrtak          26. Listopada             do 13:00 h

Zadnji rok prijave:

Ponedjeljak        23. Listopada 2023.

 

Broj prijava za natjecatelje ograničen je na 10-15 ekipa

Prijavljeni natjecatelji odrediti će se prema redoslijedu prijave.

Prednost  imaju KUHARI i natjecatelji koji se natječu u sve 3 kategorije – odnosno više od jedne.

 

NAPOMENA:

Za sve namirnice koje želite da Vam organizator osigura dužni ste poslati trebovanje najkasnije do 21.10.2022.g. kako bi se moglo na vrijeme nabaviti za uspješnu  17-tu. Zlatnu jabuku

Pred priprema namirnica je dopuštena u opsegu postojećih pravila – za natjecatelje

Podijeli