
Ovom su prigodom najboljim proizvođačima uručene nagrade, dok je šampionom izložbe proglašen PG Josip Žmegač. U Varaždinskoj županiji proizvodi se „Varaždinsko zelje“ i „Zagorski bagremov med“ kao zaštićena oznaka izvornosti te „Varaždinski klipič“, „Zagorski puran“, „Zagorski mlinci“ i „Zagorski štrukli“ / „Zagorski štruklji“ kao zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla.
Suradnja Udruge kuhara Varaždinske županije i Gospodarske škole Varaždin nastavila se i prilikom ovog događanja u okviru izrade Varaždinskog klipiča u kulinarskom praktikumu škole. Iz Udruge kuhara sudjelovali su Damir Crleni te članice sekcije žena HKS-a Marija Kuzminski, Marija Denžić i Sedlanić Ljiljana – uz istaknutu članicu Udruge kuhara Varaždinske županije i stručnog nastavnika kulinarstva iz Gospodarske škole VaraždinNevenku Bosilj.
Zahvaljujemo Gospodarskoj školi Varaždin i Nevenki Bosilj susretljivosti, vremenu i trudu prilikom ove aktivnosti i volji koju ulažu u promociji struke i obrazovanju mladih kuhara u Varaždinskoj županiji.